Livestreaming

2020 was een jaar dat ons dwong om anders te denken; creatief zijn kreeg een nieuwe dimensie. De premières van onze nieuwste creatie werden dan wel geannuleerd, achter de schermen werkten we dapper door aan alternatieven. In afwachting dat het doek terug open mag, zal Hands do not touch your precious Me daarom alvast live gestreamed worden. Kijk mee op 16 januari om 20u via het online 24/7 platform van KVS. De livestream blijft 48u beschikbaar. 

Birds

Na het succes van Tornar (2015) en INVITED (2018) bouwt danser en choreograaf Seppe Baeyens met Birds verder aan zijn onderzoek naar het vormen van een tijdelijke gemeenschap. In deze nieuwe productie onderzoekt hij de scheiding tussen theater en realiteit. Om dit te bereiken verlaat hij het theater en zoekt hij de openbare ruimte op. Vanaf april op het podium - en daarnaast! 

Covid-19

De tijd verstrijkt, de wereld staat stil. Onze nieuwste creatie, Hands do not touch your precious Me, zag zijn twee premières in Italië en Brussel afgelast. Andere shows, zoals TRACES in Parijs en Antwerpen, volgden. Terwijl wij manieren zoeken om het podium weer op te kunnen, willen we graag een kleine ode brengen aan alle gezondheidswerkers, maatschappelijk werkers, virologen, ... die de dragende kracht zijn achter deze wereldwijde crisis. Bedankt.