Atelier Quartier+ with Andrea Gallo Rosso

10.07.23–14.07.23
@ Ultima Vez

Doelgroep Iedereen (dansers en niet-dansers) vanaf 16 jaar is welkom.

Uren
10:00 tot 17:00 met een pauze van 12:00 tot 13:00

Locatie
Zwarte Vijversstraat 97, 1080 Brussel

Prijs
€75 per deelnemer.

Register

Moving Closer project during AQ+ with Andrea Gallo Rosso (c) Marion Grassart

Ultima Vez is verheugd om opnieuw een week Atelier Quartier+ te organiseren, onder leiding van kunstenaar Andrea Gallo Rosso.

Atelier Quartier+ in het kort


Ontworpen als een moment van ontmoeting rond beweging, wil het deelnemers (zowel dansers als mensen zonder dansopleiding zijn welkom) de kans geven om samen tijd te nemen, samen te onderzoeken en samen dingen uit te proberen in onze dansstudio's.

Het thema van de week in een notendop


De simpele handeling van het delen van dezelfde ruimte doet een beroep op onze sociale en emotionele kwaliteiten en stelt ons in staat om anders-zijn te begrijpen via het lichaam. Daarom wil Bodily Collective Inter-Dialogue* een veilige, open ruimte creëren, waar hedendaagse dans een ontmoeting creëert met de ander, zelfs op afstand, op emotioneel, sociaal of cultureel niveau.

*Bodily Collective Inter-Dialogue is een onderzoeksproject van de kunstenaar Andrea Gallo Rosso geactiveerd met de steun van de "Fédération Wallonie-Bruxelles, Administration générale de la Culture, Service de la Danse" en "Migr-azioni / Italiaans Ministerie van Cultuur - Boarding Pass Plus, ondersteund door CeDAC Sardegna - Circuito Multidisciplinare Spettacolo da Vivo in dialoog met WIPCOOP".