Ons gebouw

Achter een grote oude ijzeren garagedeur in Sint-Jans-Molenbeek is Ultima Vez gehuisvest. De kantoren verhuisden naar dit nieuwe gebouw op 12 juni 2012, 25 jaar na de openingsvoorstelling van What the Body Does Not Remember. Een prachtig symbool voor een gebouw dat een belangrijke rol speelt in de toekomst van Ultima Vez. Het gebouw wordt gedeeld met Hiatus (Daniel Linehan), Kobalt Works (Arco Renz), ECCE (Etienne Guiloteau en Claire Croizé) en Caravan Production.

De focus ligt op de drie studio's. De Grote Studio heeft natuurlijk licht, maar er zijn raamschermen die kunnen worden ingezet om een zwarte doos te creëren. Gebaseerd op deze grote studio ontwierp architect Marcel Rijdams een kleinere, compactere versie: onze Kleine Studio. De twee studio's beschikken over eigen douches en sanitair zodat ze zelfstandig te gebruiken zijn. We hebben ook nog een derde studio: de Peeping Studio, waar Peeping Tom eerder hun kantoor hadden. Het is de kleinste studio, maar hij kan het gemakkelijkst donker worden gemaakt.

Deze studio's worden verhuurd wanneer Ultima Vez ze niet voor eigen doeleinden gebruikt. Voor meer informatie over verhuur en tarieven kunt u contact opnemen met Gregory Leclercq.