Nieuws

Auditie - we zijn op zoek naar een kind met een jonge uitstraling

Voor de voorstelling What Remains is Zoë Demoustier op zoek naar versterking van een kind met een jonge uitstraling. Meer info en inschrijvingen voor de auditie via deze link.

Ultima Vez is op zoek naar een allround technicus (m/v/x), met specialisatie licht!

Als technicus ben je mee verantwoordelijk voor de technische productie, realisatie van alle projecten thuis en op tournee en de technische ondersteunding in de studio. We zoeken een derde allround technicus met specialisatie licht om het technisch team van een geluids- en videotechnieker en een lichttechnieker aan te vullen. Meer info en hoe te solliciteren via deze link.

Ultima Vez verwelkomt Johan Penson als tijdelijke manager.

Met veel plezier verwelkomt Ultima Vez de komende maanden Johan Penson. Johan valt in als tijdelijke manager om Ultima Vez op de rails te houden en bij te staan tijdens de zoektocht naar een vaste opvolger van Kristien De Coster, die op haar beurt naar de KVS trok. Welkom Johan!

Wat staat er op het programma van Ultima Vez in april, mei en juni?

Atelier Quartier+ with Magdalena Öttl

Atelier Quartier+ staat voor alle meerdaagse ateliers of langdurige duurzame trajecten. Doorwerken rond een specifiek thema-idee-uitgangspunt of inzetten op een specifieke techniek creëert een andere dynamiek in een groep en proces en geeft de mogelijkheid om te verdiepen. Volg deze link om meer te weten te komen over de volgende editie met Magdalena Öttl!